Christmas 2008

Ojojoj, nu börjar det närma sig.. Sandra ska snart sätta sig i skolbänken igen! Dock inte på heltid, ska "bara" läsa Matematik B och naturkunskap B, men detta ska göras utover det vanliga knegandet. Hoppas det kommer att gå bra. Hursomhelst så är det Komvux-upprop den 14 januari.
Kurslitteraturen till naturkunskapen är beställd idag, on it´s way så att säga. Litteraturen vi ska ha till matten däremot, får vi inte reda på förrän vid kursstart... *suck* Vill ju ha allt klart nuuu! Måste shoppa lite block och pennor o grejor me, ujuj, känns som om man ska börja första klass igen! :-)
Ska ha schemaläggning på jobbet på tidsag, hoppas på att kunna matcha shemat med lektionerna, så man slipper missa så mycket jobb...

På tal om att missa jobb förresten, gissa vem som varit sjuk sedan julaftonseftermiddagen? Moi såklart, förkyld, febrig och alldeles ynklig... Usch, usch, detta innebar en helg hemma från jobbet, vilket i sin tur kommer resultera i mindre pengar nästa månad.... Bryr jag mig? Inte nämnvärt, var faktiskt rätt skönt att vara hemma och snora lite, är ju nästan aldrig borta från jobbet.

Jul då? Suuupermysigt! Åkte till Johans päron i Gamleby på förmiddagen, och åt grötfrukost där. Fika och julklappsutdelning innan det var dags att åka tillbaka till Westbay igen, för att fira med min familj. Där blev det traditionellt julbord och glögg, en liten titt på Lindas bebismage (sjukt mysigt!), Kalle Anka, massa mys och julklappsutdelning även där. :-) Eftersom febern och förkylningen slog till blev det en rätt tidig kväll, åkte hem runt 21 efter att ha spelat "Med andra ord", kröp ner hos kissarna som varit ensamma hela dagen. En superhärlig dag helt enkelt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0