Waitress?

Nu är det full rulle, mina vänner! Precis avslutat en stressig med kul helg! Jobbade jour från 14.00 fredag till 15.00 lördag, och sen bar det iväg till Gunnebo för att leka servitris! :-)
Sussas gamle farsgubbe fyllde 60, och det skulle serveras mat, kaffe och alkohol till ca 55 gäster.
Var superkul, och allt gick bra, tur bara att söta Miss Å var med och jobbade, annars hade det aldrig gått. Hon har en sjukt bra organisationsförmåga!
Blev dock jättetrött och fick huvudvärk under kvällen och detta skyller jag på stress och vätskebrist.
Meningen var att jag skulle varit kvar och svängt mina lurviga efteråt, men jag var för trött, dessutom höll arbetet på till framåt midnatt, och då var ju övriga gäster redan sådär trevligt förfriskade.. :-P
Hur som helst var värdparet nöjda med vårt jobb, och det kändes kul. Inte en enda tallrik gick i golvet under kvällen, inte illa för en nybörjare, eller hur?!

Söndagen gick åt till att sova, sova och så sova lite till. Jag var sjukt trött hela dagen, och min kära sambo (som för övrigt var en av de härligt förfriskade gästerna på festen kvällen innan) var ordentligt bakis, och låg i sängen mest hela dan me. Frukosten som bestod av nybakade scones intogs kl 16!!! Haha, skojaru vi var sega!

Idag vaknade vi dock mycket utvilade, och tog en promenad i snörusket. Efter lite spagettilunch stack Johan till jobbet, och jag på mattelektion. denna gång handlade matten om vinklar, och det var wätt enkelt! Prov om två veckor, och det lär nog inte bli några problem! :-D

Har även lämnat in min labbrapport och resultat av hemlaboration till Bosse (naturkunskapslärar´n) över mejlen nu. Deadline är på fredag, men lika bra att få det gjort!

I´ve got flow....


Ditten och datten...

Shiet, längesen man kladdade ner nåt här! Har försökt några gånger, men blogg.se har krånglat och sen har jag helt enkelt struntat i det. :-P
Har faktiskt hunnit med en hel del sen sist! Ingen vinterdepp här inte, tvärtom är jag piggare än nånsin!

Just nu är det fullt upp, eftersom jag läser på Komvux samtidigt som jag jobbar. Klarade mitt första matte B-prov med bravur förra veckan, ett vackert VG blev det. (Tack Åsa!)
Dessutom blir det mycket Naturkunskapsplugg, vilket just nu innebär oorganisk kemi... Usch, blä och fy! Men skönt att få den delen avklarad nu, sen blir det anatomi mm, vilket känns lite roligare. Var på första laborationen på gymnasiet igår, och det var precis lika ointressant som jag mindes det.. Ujuj, fick flashbacks från tiden på Samhällsprogrammet... Not good... :-D

Längtar efter Teneriffa-resan, ska bli superskönt att komma bort ett tag och ladda batterierna i solen. Resan är betald och nu sparas det fickpengar. Man vill ju ha så man kan shoppa lite när man e iväg. Om fem veckor bär det av. Sweet!

I lördags var det ju Valentines Day, och den tillbringades först med stooorstädning av lägenheten på dan, medan Johan var iväg och köpte ny bil (!) och spelade innebandy med polarna. Låter som om jag är en riktig piga, men så är inte fallet. Skulle egentligen plugga NkB, men gjorde i princip allt för att slippa.. Detta ledde alltså till ett rent och fint hem. :-)

På kvällen blev det en härligt mysig middag på Smugglarn med Johan, en riktigt lyckad kväll. ;-)

Idag är det ledigt, men har ett par hårjobb att göra. Nu på f.m ska jag fixa slingor på en arbetskamrat, och i e.m. ska jag sätta saxen i håret på systrarna Pettersson. Ska bli kul!
Efter det blir det sängen tidigt, kolla på de sista avsnitten av OZ kanske? Har ni sett den serien förresten? Den är beroendeframkallande, och nu har vi nästan sett klart hela boxen. vad ska vi sen göra på kvällarna?? :-P

Nä, nu är det dags att ta tag i´t! Ha de feijnt!

RSS 2.0