Bra helg!

Åter till vardagen! Har haft en helt underbar helg! Längesedan jag hade riktigt superkul en hel helg utan att stressa upp mig inför kommande veckas jobb och annat. Men under denna helg har jag bara kört järnet, skönt!

Fredagen spenderades i Linköping, tog en sväng på IKEA där det höll på att byggas om för fullt, inte lätt att hitta nåt kan jag lova. Tog även en sväng på övriga affärer i Ikano-huset och köpte en superfin klänning på Gina Tricot.
Sedan blev det lunch hos Johans söta mormor i Bestorp, där vi stannade under eftermiddagen. Hon lirade av mig alla mina småpengar, den där Gun är en riktig pokerhaj! Inte illa för en 86-åring, eller hur?
Efter det åkte vi hemåt, där vi avslutade kvällen med tacos och Let´s Dance, och kröp i säng rätt tidigt! :-D

På lördagen var det återigen dags att tillbringa lite tid på vägarna. Sötaste Elin fyllde 25 år dagen innan, och vi hade planerat att kidnappa henne för en shoppingrunda i Norrköping. Hämtade henne runt 9-snåret på morgonen, och sen bar det iväg. Hon fick inte veta förrän halvvägs vart vi skulle, eller varför.
Hon fick en summa pengar av oss att shoppa upp, med vissa förhållningsregler: Hon fick BARA handla åt sig själv, inte till barnen! Detta klarade hon galant, har aldrig sett så mycket påsar på en och samma gång tror jag. :-D
Blev en lång dag med trötta fötter som följd, men guuud vad vi hade kul. Det kändes verkligen som den gamla goda tiden, när man hade all tid i världen att slösa upp med polarna!
Väl hemma igen, fixade vi till oss och åkte tillbaka till Elin för middag och vin, och sen blev det drinkar, melodifestival och utgång! (Tackar gudarna för att Ugglan inte vann, det skulle verkligen ha gett kvällen en negativ klang..)

Sjukt lyckad dag/kväll, längesen vi gjorde nåt sånt ihop. Ge mig mera!!! :-D

Igår blev en skön bakisdag, utan några som helst krav på aktivitet. Johan gick och tränade runt lunchtid, men jag låg kvar i sängen och grisade under tiden. Det var välbehövligt! Somnade runt 21 på kvällen, efter att vi tittat på Wipeout, knäppt men underhållande program!

Nu är det dags för mattelektion och jourjobb, och imorrn konferens och NK-laboration om kolhydrater. Woligt värre!

Hej!

Fear of the dark

Har återhämtat mig en aning efter söndagens Metallica-antiklimax.
Back to reality, jour på jobbet är det som gäller inatt. Känns helt ok eftersom Johan jobbar kväll och ändå inte skulle behagat dyka upp innan jag somnat därhemma...
Desvärre avskyr jag detta stället (jobbet alltså.)
Får så sjukt taskiga vibbar på det här stället, det är nåt spooky över lägenheten som jag inte kan förklara.. Känns som om nån ständigt glor på mig! Jävligt bökigt, eftersom jag faktiskt är tvungen att sova (läs: se på tv natten lång med oro i magen) här för att få ut min lön... bajs!
Lika bra att bädda iordning i soffan , sover nämligen aningen bättre vid tv:n med lite lågt ljud på, blir liksom enklare när man inte hör alla okända små ljud från resten av lägenheten. Bommar dessutom igen dörren ordentligt, skulle aldrig kunna sova med dörren till tv-rummet öppen... Ojoj, se vilka fobier som faktiskt existerar i fröken S värld... har iof aldrig varit nåt större fan av ensamhet och mörker...  Shiiieeet, I wanna go home!

Cancelled...

Fyra timmar bussresa till huvudstaden, till den stora golfbollen Globen, en timmes väntan inne på ett cafe på Globen City, över en timmas väntan på insläpp ute i iskyla (fötterna var som isklumpar), ytterligare två timmars väntan på plats i Globen, och vad får man för det? En inställd jävla Metallicakonsert! Hetfield spysjuk och liggandes i en sjuksäng på Karolinska...
Tillbaks till bussen, en halvtimmas väntan på fulla medpassagerare som inte inser att vi andra faktiskt väntar på dem och vill åka hem. Sedan ytterligare 4.5 timme hemåt i bussen, med fyllon i 35-årsåldern, men med hjärnkapacitet som sömniga 5-åringar... Efter att ha lyssnat på deras skrikande, gormande och snuskfyllesnack läääänge nog, hörde jag nån som skrek: " -Men för helvete, håll käften!!!!"
 Döm om min förvåning när jag märkte att vrålet kom från mig! Efter det blev det någorlunda tyst, och vi slumrade resten av vägen hem till Viken...

Bad day?


This is my weekend, tell me yours!

Det belv ingen lång jobbhelg detta! Hade så mycket att göra i naturkunskapen (hemprov, bläää) att jag bestämde mig för att ta kompledigt igår kväll för att ha hela dagen att plugga på. Bara för det så vaknade jag innan tuppen igår morse och kunde inte somna om, så jag gjorde klart allt på morgonen.
Sen kunde jag ta en frukost/fika med Empa på stan med gott samvete, och även shoppa lite. Underbart! :-D Blev bland annat en ny väska, lagom size för handbagage på resan, ett par nya leggings, och så brände jag mitt presentkort på Parelle! Det resuterade i en Lancome-mascara för över 300:-, en härlig bodylotion från Yvonne Ryding och ett litet topplack från mavala. Perfekt! Hämtade även ett paket jag beställt, med två bikinis, med bägge två var för stora (trosorna). Typiskt... men vet inte om jag orkar skicka tillbaka dem... We´ll see..
Kvällen ägnades åt sambon, vi bakade lite hemmapizza och kollade på Let´s Dance, lagom svensson-fredag. Skönt ibland faktiskt!

Idag blev det jobb, från 08-16, helt ok, fick dessutom skjuts av Johan imorse, eftersom han hämtar mig i eftermiddag när vi ska iväg direkt till brorsan på kalas. He´s an angel.. <3
Jobbet går fint, tar min rast nu, det händer inte så ofta..

Som sagt, efter jobbet blir det att fira brorsan, som fyller 29. Egentligen fyller han imorrn, men vi firar idag eftersom han ska festa med polarna ikväll, och inte lär vara sitt piggaste jag imorrn! Sen åker vi vidare till byn för lite bowling med Johans kompisar, ska bli kul. De lär väl prtaja rätt bra, men vi tar det lilla lugna. Vi ska ju iväg imorrn, och se Metallica i Globen. Kommer nog bli sjukt mäktigt!

Back to work!

Morgonstund....

Ååååh, så sjukt irriterande att inte kunna sova när man faktiskt FÅR göra det! Vaknade när Johan klev upp runt halv 5, somnade om och sov till kvart i 7, men då var det kört. Bara att  hoppa ur sängen och göra nåt vettigt istället, som att sitta här tex..

Helgen har endast bestått av jobb, och lite stressad och grinig var jag nog igår (sorry baby..) Men nu är jobbhelg nr två av tre i rad överstökad, underbart! Längtar till nästa vecka när jag bara jobbar två kvällar, that´s it! :-)

Väntar på mitt hemprov i NkB som dyker upp idag, och ska vara inlämnat senast på fredag. Ska nog gå bra, gillar hemprov eftersom man har tillgång till allt material och all info, dä lär jag mig bäst. Får oftast bara blackout när jag gör "vanliga" prov.. Dessutom ska vi snart ha Matte B-prov igen, men jag fattade inte om det var nu på torsdag eller torsdagen efter det.. Men det lär man ju få veta på lektionen idag.  Gaaah, längtar till 31 mars.. Sjukt skönt att bara ligga på stranden, dricka vin hela kvällarna och bara slappa, ska bli underbart!

En sak som jag glömt skriva här förresten, ska på Metallica i Sthlm på söndag, kommer bli coolt! Lyssnar inte direkt på dem dagligen, men de är riktigt bra! Jag, Johan, TJ, Christin, Henke och Skiddan blir det som drar iväg, bussresa och allt ingår, skönt, blir ju rätt sent innan vi kommer hem... Tyvärr krockar konserten med lilla storebrors födelsedag, men han lär ligga bakis på söndag ändå, så vi har bestämt att vi firar honom på lördag istället.
Stackarn, förra året åkte Johan och jag till Gran canaria på Mattias födelsedag.. Hoppas han inte känner sig mobbad... ;-)

Nä, om man skulle vara hurtbulle och ta en morgonpromenad då? Emelie dyker upp på fika när hon lämnat ungarna på dagis runt 9, så det hinner jag ju!

Hej hopp!



RSS 2.0