Tack för den...

Ledig dag idag, och massor att göra. Sambon och jag tog en lång sväng på stan, han skulle handla jeans och jag smink. Dessutom behövde lite prylar inhandlas inför 30-årsfesten vi ska på imorgon.


Fixade till mig lite extra idag med ny klänning som jag köpte häromdagen, kände mig fin och lite smalare än vanligt, har ju ändå tappat nästan 10 kg nu. *stolt*


Efter shoppingen skulle vi kika ett spa här i stan, Johan skulle boka tid för massage. Väl där möts vi av en superslimmad blondin, perfekt hy och storlek 34 i kläder. (Hhmmmm...)
Johan bokade sin tid, och då fick jag för mig om att boka en tid för ansiktsbehandling, skulle vara kul att lyxa till det lite. Då tittar tjejen på mig och säger leende: "-Ja, det skulle väl vara skönt innan... ja, för du är väl gravid?" Whaaat!? Tack för den....
Där försvann glädjen över viknedgången ut genom fönstret snabbare än kvickt... Jävla pinnsmala, anorektiska sönderblekta blondinjävel! (Ursäkta språket.. :-P)

Nu ska jag dränka sorgerna i rödvin med Sussa och Malin!


Tidsfördriv

Kikade in hos Carro och snodde denna lilla lista, bra tidsfördriv såhär innan träningen. :-)

Hämta din mobil, kolla kontaktlistan och gör listan du med!

Har du pussat nummer 2?
Näää, Anna på jobbet, vi är coworkers, thats it. :-P

Vad har du för relation med nummer 20?
Hmm, denna är lite komplicerad. Eleonore är styvsyster till min älskade halvkusin Linn.  Vi brukar säga kusiner iallafall!

När ska du träffa nummer 30?
Empa. Har haft väldigt lite kontakt med henne senaste tiden, men saknar henne mycket. Bor i Norge, och jag är dålig på att höra av mig... *skäms*

Är nummer 18 söt?
Ekka! hehe, ja, han är väl söt på sitt sätt. Ni vet, som ett husdjur ungefär. :-D

Vad var ditt första intryck av nummer 13?
Chandie, Empas mamma. Underbar kvinna som vid vårt första möte höll mitt hår när jag fyllekräktes utanför hennes trappuppgång som 16-åring.. haha.

Gillar du nummer 14?
Charlotte, en gammal arbetskamrat på min nuvarande arbetsplats. Hon är helt underbar, har grymt kul humor och är mycket omtänksam.

Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
Anna Lindin. Har träffat henne som hastigast i sommar. :-)

När ska du träffa nummer 26 nästa gång?
Emelie B. Ojoj, henne träffar jag ofta, lär nog bli denna vecka nån gång, för en kaffe eller nåt. :-D

Är du nära vän med nummer 23?
Elin Magnusson. Är Empas bigsister, tycker om henne mycket men vi är inte nära vänner.

Har du gått på bio med nummer 4?
Storebror Johan. Jag tror inte att vi har varit på bio tillsammans någon gång, kanske när vi var små?

Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
Blir svårt, eftersom numret går till Folksam.

Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
Annika, vikarie på jobbet. Brukar oftast diskutera jobb eller hår, eftersom jag är hennes personliga frisör. :-P

Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?
Camilla Stenberg. Hon är en härlig tjej, henne skulle jag kunna krama, och har säkert redan gjort det ett antal gånger. :-)

Vad har du och nummer 24 för relation?
Conny! Haha, det är min vän Elins pappa. Påminner ganska mycket om pappan i Telia-reklamfilmerna. han är kul!

Vad skulle du vilja göra med nummer 25?
Elisabeth. Ta en fika nån gång kanske, längesen jag såg henne nu.

Vad är det bästa med nummer 8?
Brorsan Mattias. Svår fråga, han är bra på alla sätt. Omtänksam, pålitlig och kul humor!

Brukar du och nummer 16 träffas?
Christina. Nej, inte nu längre. Det är min faster, och efter ett bråk inom familjen (om en dölöjlig grej), så hör hon inte av sig längre. Synd...

Den som väntar på nåt gott...

Minus 0.8 på vågen idag, det är kärlek det! Total viknedgång nu är 9.9 kg, feels so goooood! :-)

Håller tummarna för att mina kläder kommer med posten idag, kollade leveransen och det såg lovande ut. Är så nyfiken på om grejorna är fina på, särskilt den grå/svartrutiga klänningen, den skulle vara så söt med grå ulliga strumpbyxor, nya höst/vinterjackan och de relativt nya svarta stövlarna.

Idag öppnar inte Nautilus förrän kl 12, så det får bli träning i eftermiddag. Sen har jag bokat in en dejt med Emelie, ska frisera hennes hår, efter all färgning så var det tydligen superslitet. :-P

Nu, lite gos med sambon, som jobbar kväll denna vecka och är hemma hos mig hela förmiddagen. Sweet!

Puss

Tränat duktigt :-)

Wiiie, nu har jag klarat av mina fyra träningspass för veckan, bara en promenad i helgen kvar. Känner mig faktiskt rätt duktig. :-) Hoppas det visar sig på vågen på måndag också..

Ikväll är det jobb som gäller, men får gå hem klockan nio, ingen jour denna gång. Det är guld värt att få sova hemma i sin egen säng. Rätt lugn kväll på jobbet, vilket är anledningen till att jag sitter här. Bara en städning och den är redan avklarad.
Innan jobbet idag kilade jag ner till stan en sväng och inhandlade presenter till plastmorfar, som fyller år på söndag. Då blir det kalas efter jobbet, ska bli trevligt.

Satt förresten på nätet igår och beställde kläder, skulle först bara ha en klänning och en topp, men shoppingen slutade med kläder och accesoarer för 1600 spänn.. Ooops! Men det behövs faktiskt, även om ni inte tror mej! Dessutom fick jag massor av kläder för pengarna, eftersom jag hade rätt stor rabatt. ;-)

Nä, nu vill jag att jobbkvällen ska vara över, så jag kan åka hem till darling.

Morgonpigg? Jag?

Jäklar vad jag känner mig effektiv idag! Klockan är 09.45 och jag har redan hunnit med att träna kondis på Nautilus och provat ut arbetskläder nere på Centrumgården med malin. Inte illa pinkat! Johan fick nog en smärre chock där på jobbet när jag skev klockan halv 7 att jag skulle gå och träna.. Haha.. 

Idag väntar en långfika med Linn på förmiddagen, måste ju höra hur Polenresan var! Iof har jag ju redan hört att den handlade om GP-Speedway och sprit, men ändå.  :-) I eftermiddag lovade jag visst bort mig som frisör igen. (Sorry Åsa, lovar att vi tar igen fikan så snart vi kan, nästa vecka är jag ledig massor!) Det är Brånutts syrra Carro som ska färgas och slingas den här gången, ska bli kul. De har blivit trogna kunder de där damerna. :-)

Nu ska jag ägna en stund åt boken som jag aldrig tycks bli klar med, trots att den är superbra. :-P

Regn och rusk

Usch usch, vaknade efter jouren på jobbet och redan innan jag klev upp så förstod jag att pissvädret var ett faktum. Regnet smattrade ettrigt mot altantaket utanför, och det håller fortfarande i... Blääää!
Hoppas bara att det försvinner tills jag ska cykla till handledarutbildningen på Tjustskolan efter lunch... Har ju inte direkt någon regnjacka med mig.  
Ska bli rätt trevligt att gå på utbildningen, inte bara för att slippa konferensen i eftermiddag och lära sig lite nytt. Dessutom ska min gamla jobbarkompis Charlotte gå på samma utbildning, ska bli skoj att träffa henne igen! Hon är en kul prick! :-)

Nähä, dags att köra igång arbetet... orka..

Back to reality

Relativt tuff jobbvecka väntar, känns rätt skönt faktiskt. Mycket lättare att sköta mat och träning när vardagen rullar på. Viktnedgången denna vecka: 0.3 kg. Illa illa, men jag får försvara mig med att det har varit fullt upp med annat hela veckan. Den totala viktnedgången ligger nu på 9.1 kg. Inte så illa pinkat ändå! :-D

Denna veckas träningsschema:

Måndag: Promenad 1 timme.
Tisdag: Styrka/kondition Nautilus
Onsdag: Simning 1 timme
Torsdag: Kondition 1 timme
Fredag: Styrka/kondition Nautilus
Lördag: Vila
Söndag: Promenad 1 timme

Yeah! ;-)

Skuttade upp ur sängen imorse, pigg som en lärka inför min planerade morgonpromenad. Trist nog så var vädret ute grått, kallt och tråkigt, termometern visade 9.8 grader. The summer is over, people! Ändå rätt skönt att komma ut och få lite frisk luft och rensa tankarna lite. Dessutom hade jag fyllt mp3n med massa ny musik med riktigt ös i, man blir mera peppad att snabba på stegen då.
Den nya favoriten är det danska bandet Volbeat, definivt värt att tanka ner om ni gillar lite drag. Skulle kalla det en blandning av Johnny Cash och hårdrock. Läckert! Kan framför allt rekommendera låtarna The Human Instrument och Sad Mans Tounge.

Idag blir det enhetssamråd innan det är dags att jobba jour. Mötet håller på mellan 13.00-14.30, tredje gången jag går nu. Ingen annan i personalgruppen verkar intresserad, men jag tycker faktiskt att det är rätt trevligt/intressant. Dessutom blir det ju lite mertid, som jag kan plocka ut vid annat tillfälle. Alltid trevligt, eftersom mina semesterdagar detta år är nästintill slut. :-P

Hej!


Lyckad kväll!

Är alldeles för trött i skallen för att skriva något novell-långt inlägg ikväll. 
Sammanfattning av mamsens b-dayparty: mycket slit i köket, som verkligen gav utdelning. Alla på festen gav beröm för mycket god mat. Det tackar vi ödmjukast för! Lär tydligen se fram emot en del cateringjobb framöver, lät det som.. haha

Alkohol blev det knappt för undertecknad, som var så galet trött efter att serveringen var över, att jag somnade under en filt i soffan efter EN drink..  Dock stod många andra i sällskapet för alkoholkonsumtionen! :-)

Kvällens sämsta: Trubaduren vi hade bokat i hemlighet för att överraska mamma fick ryggskott och fick stanna hemma i sängen. Surt sa räven...

Kvällens bästa: Mamsens glädje över de fina presenterna - ett armband till hennes guldklocka värt ca 6000 kr (från mormor och Hasse) och en ring i vitt och rött guld med 11 infällda diamanter värd ca 8500 kr. (Från pappa och oss barn).

Nu blir det soffan med sambon, ska kolla på Ensam Mamma söker och bara mysa..











Nervous...

Kan inte sooova!
Tänkte att jag skulle ta en rejäl sovmorgon idag för att orka med alla bestyr under dagen, men jag är för nervös. Men än så länge är de långa naglarna välbevarade, brukar vara de som först ryker när jag blir nervig...
Tänk om jag inte hinner med att hålla matserveringen flytande idag, tänk om jag snubblar och tappar tårtan i golvet, tänk om det regnar och blåser hela kvällen, när folk ska vistas i partytältet?! Visserligen har vi ju gasolbrännare, så kallt lär det ju inte bli, men ändå! *gaaaah*
Gick upp och drog igång kaffebryggaren kvart över sju, inte riktigt likt mig, det kan nog alla intyga som känner mig. :-P

Ska ta en rejäl lååång dusch och försöka varva ner tänkte jag, hoppas det lyckas.

Paaaarty!

A good day

Trött i skallen som 17 nu, trots att klockan bara visar 22.25, brukar ju sällan hoppa i säng före midnatt.

Haft en superbra dag idag. Startade med ett konditionspass på gymmet, hann tyvärr bara med 40 minuter, men det är ju bättre än inget, eller hur? 
Hem, duscha, på med nya fina klänningen (svart med vita prickar, halterneck), och iväg till blomsteraffären. Inhandlade superfina blommor till mamsen, och åkte därefter hem och gratulerade henne. 
Vi hade satt in födelsedagsannons med bild på henne i VT idag, och var lite skraj att hon skulle bli besvärad av det, men rekationen blev tvärtom. Det var en söt svartvit baby-bild, så det gjorde inget. :-) *puh*

Har blivit en hel del svullande idag, men jag ska inte ha dåligt samvete för det, är så duktig till vardags, så lite måste man ju få gotta sig. Både mamsens egen smörgåstårta och hembakade marängtårta blev det, men det var inte bra för magen känner jag nu. *ajajaj*

Var kvar hos päronen till framåt 19, sen åkte storebror och jag iväg och handlade hårfärg, ville fixa till min blonda nyans, var lite utväxt. Vidare hem till Emelie, som fick utföra färgandet medan vi kollade på Top Model. Så nu är färgen finemang igen! :-)

Nu var det skönt att komma hem, tagga ner, lite hemmaspa med ordentlig ansiktsrengöring och krämer, borttagning av lurvet på diverse ställen (ingen vinterpäls här inte!) och ny fransk manikyr på mina fina naglar som jag slutade gnaga på för ett antal veckor sedan. *stolt*

Nu blir det att krypa ner under nytvättade lakan, läsa bok (Snabba Cash) och klappa katten tills Johan kommer hem från jobbet.  (Lär sova som en sten då.. :-))

Natti natt mina vänner...


Tebaks i bloggträsket!

Plockade bort min blogg för ett par månader sen, hade varken tid eller lust att skriva just då. Har märkt att jag saknade att blogga och därför är jag här igen!

Just nu är det full rulle i fröken Sandras liv, planerar för fullt inför min älskade mammas 50-årspartaj på lördag, med ca 40 gäster. Jag har nämligen erbjudit mig att laga all mat till buffén! :-O Mamsen tyckte att det vore enkelt att bjuda på exotisk planka eller smörgåstårta... *suck* Man fyller väl ändå bara 50 en gång, då vill man väl inte ha så tråkig mat! Eller?

Så här kommer buffébordet att se ut:

Fransk potatissallad med sockerärtor

Rödbetsallad med senapsvinägrett och fetaost

Grillad fläskfilè och kycklingfilé

Laxrullar med paprika/chili

Kavring med skagenröra

Ruccolapaj med soltorkade tomater

Minipiroger med kantareller och västerbottenost

Smördegsknyten med chorizo

Kall pastasallad med pesto och cocktailtomater

Stor grönsallad

Mozzarella med tomater och olivolja

Tsatziki

Kall bearnaise

Rosa sås med chili

*puh*

Som sagt, mycket att göra! Men kul är det. :-D Hoppas att mamsen får en toppendag!

I övrigt så rullar det på ungefär som vanligt.
Mycket träning just nu, i snitt 4 ggr /vecka försöker jag hinna med. Detta har resulterat i en viktnedgång på 8.8 kg än så länge. *stolt*

Hej hopp!


RSS 2.0