#&/&/))=/()()%

Long time, no see? Kan hända, har helt enkelt varken haft tid eller lust att blogga på ett par dagar.

Inte blivit särskilt mycket träning i veckan, pga en envis halvförkylning som aldrig riktigt bryter ut. Lika bra att bli ordentligt jäkla helsjuk i ett par dygn så man kan få bli frisk sen. Inte bra alls för den nya hypermassa-träningslivsstilen jag lagt mig till med!
Har ju varit rätt hurtig och hälsosam ett tag nu, och bestämde mig i helgen för att göra ett stort undantag.
Mallanbrallan fyllde år i fredags, och det firade vi med att gå på Smugglarn i lördags. Gott? Ja! Full? Ja! Dyrt? JA! Men det var det värt, vi hade superkul. Var lite nervös över hur det skulle gå att partaja utan cigg, men det gick över förväntan. Visserlgen överdoserade jag nog rödvinet och drinkarna en smula istället, men det vara bara roligt!
Gick även vidare till Räken och tog ett par drinkar med Linn, och kilade till hawwys en sväng.
Väl där, på värsta bästa partyhumöret, pigg och glad, skulle gå ut och leta efter vännerna som snurrat iväg.
Antog att de var ute så jag gick ut, fick plötsligt värsta heltaskiga kommentaren om mitt utseende slängt i ansiktet, bara sådär från ingenstans. Alltid när man e glad och har skoj, o så ska nån ¤&//())=%¤ idiot komma och tala om för mig att jag inte är värd vatten...Kände honom inte ens, tycker att man borde vara mognare än så när man tagit sig över 30-strecket.. Thank u for screwing up my night..

                                                                           

Somnade med tårarna rinnande och självförtroendet i botten.. Vaknade med mascara över hela kudden, bakfull som ett as, men med en underbar sambo som var på pusshumör. Kände mig rätt lyckligt lottad ändå... Tack älskling. <3




Tandläkarbesök och barnklippning


Idag var det dags för ett besök hos tandläkaren. Huuuuh! Har frisktandvård, vilket innebär att jag betalar 35 kr/månad och då är tandläkarbesöken gratis. Skönt, eftersom jag shoppat upp nästan hela lönen, och nästa inte kommer förrän på fredag. Fy på mig!
Fick jättemycket beröm för mitt rökstopp, härligt att slippa få skäll för en gångs skull. Gaddarna såg riktigt fina ut, inga hål, bara liiite tandsten som snabbt togs bort. Nu blir mormor stolt! (Hon är nämligen tandsköterska.. :-))


Var och tränade styrka på gymmet imorse, och det kändes inte alls bra. Kände mig vek i kroppen, orkade inte lika många reps som jag brukar och pulsen ökade fortare än vanligt. Många i omgivningen är eller har varit förkylda nu, så man kanske skulle passa sig lite. Näsan har nämligen varit ganska snuvig på morgnarna ett tag. :-P


Eftermiddagen/kvällen har tillbringats hos Elin, och vi har roat oss med frisering av hennes två busungar. Meningen var att jag skulle klippa lillgrabben, eftersom han hade blivit galet långhårig, men när han var klar så pep storasyster till och ville också bli lite ompysslad, så hon fick hoppa upp i stolen och klippas hon med. :-) De blev såå söta!


Sitter förrsten och tittar på Generation Fett på 3:an, herregud, man kanske inte skulle klaga på vikten så mycket iallafall. Vissa har det ju värre!


Kramar på er!


Blandat

Guuuud vad skönt, äntligen är tre jobbhelger på rad avklarade! Denna vecka är jobbmässigt nästan för bra för att vara sann! Jobbar 14.30 - 21.00 ikväll, och 8.00-16.00 på torsdag, i övrigt är veckan jobbfri. Som vi brukar säga, det bästa med jobbet är ledigheten. :-D

Vägningen igår morse var (som vanligt) en besvikelse, siffrorna vägrar liksom att ändra på sig! Detta trots att jag gått ner från 2119 till 1650 kcal /dag hela veckan utom lördag då jag slutade på 2000 ungefär. Tränat två pass styrka och två pass kondis och dessutom cyklat fram och tillbaka till jobbet hela veckan. Blääää, så känns det!  Vad ska det krävas egentligen? Trots detta har jag faktiskt inte tappat motivationen, utan tvärtom! Börjat veckan med både ett hårt styrkepass igår, och en timme konditionsträning idag. *Duktig Sandra!*

Lördagen ägnades förresten åt Sanna, som var hemma på besök över helgen. Superkul att träffa henne och snacka lite skit, var längesen nu! Gick till Gusto och käkade på kvällen, åt Souvlaki, inte riktigt en tiopoängare men helt ok. Avslutade sedan kvällen hemma i soffan, under varsin filt, tittandes på Stjärnor på is, måste varit bland det sämsta TV4 producerat va? Iallafall en supertrevlig kväll, ska se till att åka upp och hälsa på henne i Leksand också, kanske passa på att se en hockeymatch me när man ändå är där. :-)

Nä, hörni, dags att trampa iväg till jobbet i regnrusket, på me galonbrallorna så drar vi! :-P

Insiktsfull

Håller med dej Carro Barro, livskriser är fan inte att leka med! Men - nu känns det som om jag ser lite ljus i den mörka lååånga tunneln.. :-P

Funderat mycket över det här med utbildning, jobb, förhållande, vänner, familj.. ja, livet helt enkelt. Kommit till en del viktiga insikter:

Insikt no.1: Jag MÅSTE inte flytta iväg och plugga, även om tjugofyratusen människor runt omkring mig säger att det är en superbra erfarenhet. Det är det, absolut, och säkert jättejättekul, men just nu är varken jag, själen eller kroppen redo för det. Basta!

Insikt no.2: Ett förhållande blir inte bättre än man gör det, har därför tagit ett långsnack med sambon och rett ut en massa oklarheter, vilket känns underbart skönt. Är ju fortfarande lika superkär som i början, kanske till och med ännu mera. Vi måste bara båda bli bättre på att visa det. Mera kärlek åt folket (iaf mej)!  Hihi.

Insikt no.3: Sluta röka är ett jävla otyg, går fortfarande fint, 2 veckor har gått nu, men fifan vad deppig man blir.. Gaaaah! Antar att det är anledningen till att denna blogg på sista tiden blivit en gnällblogg. Ska råda bot på det nu, hoppas jag. De säger ju att tredje dagen, tredje veckan, tredje månaden osv. är värst, så jag hoppas att humöret är på väg att stabiliseras.

Insikt no.4: Mit jobb är egentligen inte förjävligt, men det passar helt enkelt inte mig. Är väldigt sugen på att läsa till sjuksköterska, och detta finns på distans från Högskolan i Kalmar. :-) Bra va? Åka till kalmar i snitt en gång/vecka, och plugga hemifrån resterande tid skulle ge mig tid att ta hand om kroppen samtidigt som knoppen får jobba. 
Jag slipper lämna sambon, mina älskade vänner, familjen och dessutom har jag ju ett givet sommarjobb och extraknäck tills utbildningen är klar. Har två hinder som står framför mig, Matematik B och Naturkunskap B, dessa kurser skall betas av innan skolan kan sökas. Kommer bli tufft, men inte omöjligt! :-)
 
Insikt no.5: Vikten går mycket sakta men säkert nedåt, vilket är oerhört frustrerande, men å andra sidan har jag nog byggt en del muskler nu. Tränar ju faktiskt oftast 4 pass i veckan + promenader och cykel till och från jobbet. Ingen viktdepp här nu, för då kommer kilona krypande tillbaka istället, o det vill vi ju inte!

Långt inlägg idag, det behövdes!

Tack och på återseende (hoppas jag :-))

Nä...

Allt känns så rörigt just nu... Tankarna far som studsbollar i huvudet, och jag kan inte förmå mig att fånga nån av dem...
Händer så mycket på en gång: gå ner i vikt, sluta röka och dessutom funderingar på att börja plugga. Trivs inte med mitt liv med andra ord, eftersom jag tydligen ska ändra på allt... Frågan är: Duger jag som jag är, eller måste jag bli någon annan för att du/jag ska bli nöjd?
Trivs inte på jobbet, slavar för minilön och jobbar varannan helg, och vad får man för det? Inte nåt extra klirr i kassan iallafall.. Dessutom är det lönlöst att försöka ändra nåt på min arbetsplats, förnya och förbättra. Nej, då ska allt vara som det alltid har varit =stenålderstänk...
Plugga då? Jovisst, det är jag jättesugen på men.. Ok, detta låter löjligt, jag vet... För första gången i mitt liv har jag ett förhållande som faktiskt känns bra, och jag vill leva med Johan.
Att börja plugga innebär att jag måste flytta, och han kommer inte att flytta med. Han har fast jobb här, och vill stanna. Detta innebär att jag kommer flytta ensam, och jag vet faktiskt inte om jag fixar det...

Fan, fan, fan, jag skyller på abstinensen.... och livet...



RSS 2.0