Uppfriskande promenad

Blev en bra start på dagen idag, måste jag säga! En promenad runt Maren med Åsa och Theo, kyligt men ack så skönt!

Nu har jag fixat lite lunch, och när klockan slår två är det dags för lektion i Matte B. Gjort hemtestet vi fick i torsdags, för att se hur mycket man mindes från A-kursen, och tro det eller ej, jag fixade nästan hela testet! Sen vet man ju iof inte om jag har rätt, men det kändes iaf bra. :-)
Efter lektionen bär det av till långrevet för ett jourpass (26 timmar i sträck på min arbetsplats.. hua!)

Vi har förresten inte hittat nån ny lya ännu, varit och tittat på två stycken, men ingen av dem kändes riktigt rätt.. Bara att leta vidare. :-D

I helgen ser jag fram emot mys och vin med Linn m.fl, ska bli superhärligt att se henne igen!!!


Bli inte avis nu...

men den 31 mars bär det av:







Gött mos!


Back to school..

Shit i helvete vad mitt schema är fullt framöver! Får hjärtklappning bara jag tänker på det.. Skulle göra vad som helst för en semestervecka (utom möjligen att använda några semesterdagar.. haha)...

Imorse var det upprop på Komvux, och Matte B-kursen startar redan imorgon bitti. *hjäääälp* Jag som alltid har varit sjukt kass på matte, hoppas verkligen att min känsla för logik blivit bättre med åren. Annars får jag förlita mig på att privatläraren Åsa har tid med mig ibland.. Undrar hur mycket hon tar i timmen? :-)
Nästa vecka är det upptaktsmöte för Naturkunskap B, sen är hela grejen igång! Hoppas verkligen att det går bra, får ge järnet helt enkelt!

Jag och johan har varit på Söderköket och käkat lunch nu, raggmunk, gött. Strax blir det att hoppa på vita faran och trampa till DC för halv planeringsdag / schemaläggningsmöte.. Håll i hatten, detta kommer inte att bli skoj... Många järnviljor utan någon som helt möjlighet till kompromisser... Ojojoj.. jaja, inte måla fan på väggen...

Senare, fikadejt med ovan nämnda privatlärare. Ska bli sköj! :-D

Pussen

Pirrigt!

Idag ringde jag på en lägenhet, stod annons i VT imorse. Inget svar, så jag talade in ett meddelande, och nu har hyresvärden ringt upp. Vi ska titta på den imorgon 16.30! Hoppas verkligen att den är så fin som den verkar, med eget soldäck och allt! (var och tjuvkikade på gården på vägen hem från jobbet nyss. :-))
Vill hemskt gärna ha en trea, så att man kan stuva undan datorn, slippa ha den i sovrummet liksom. Dessutom kan det ju vara bra med ett extrarum om nån kommer och hälsar på och sover över, och meeera plats till garderober! Dessutom är det ett mindre hus, med privat hyresvärd, som dessutom verkade supertrevlig.
ÅÅÅÅh, skulle vara så härligt att flytta från detta ghetto, och skapa ett hem tillsammans, nu känns det lite som att jag bor hos Johan liksom... Hajar ni?

Ikv'äll blir det förresten "dinner and movie" på stan, närmare bestämt Gusto och Wallander med darling. Ska bli mysigt!
Pusselipuss

Sad today...

Usch, tycker inte om när verkligheten hinner ifatt en på det här sättet...Har vetat i många år att min mormor, världens bästa, har MS och någon gång i framtiden kommer bli rullstolsburen och till slut faktiskt dö i sin sjukdom. Men detta har ändå på nåt sätt känts så avlägset... tills idag.
Mormor ringde till sjukhuset idag, har tappat funktionen i höger fot och höger hand, och har blivit inlagd på neurologen tillsvidare... Mormor som verkligen avskyr sjukhus. Ok om hon hade varit gammal, om hon hade levt klart... men hon blev ju pensionär för bara 4 år sedan, det är väl ingen ålder?
Anledningen till att detta tar mig hårt, är att mormor faktiskt är den enda mor/farförlderna som jag någonsin tyckt om, och som brytt sig om mig. Vi är lite mer som polare kan man säga! :-P
Min morfar bor i stan, men honom har jag bara träffat ett fåtal gånger, farfar i Norrköping tappade vi kontakten med för många år sedan och min satkärring till farmor ska vi inte ens börja diskutera för då blir jag aldrig färdig...

Shit, varför ska skiten bara drabba de bästa?

RSS 2.0