Klappar

Måste ju förresten berätta vilka fina klappar jag fick!

Rengöring, ansiktsvatten och ansiktscréme - Biotherm Aquasource (Mams och paps)
Desperate Housewives - hela serien i en söt låda! (Johan)
Ansiktsbehandling på SPA`T (Johan)
Grymt snygg rosablommig traktörpanna med glaslock (Mormor och Hasse)
Parfymen The Beat från Burberry (Mormor och Hasse)
Presentkort på Parfymboden 500 kr (Svärföräldrarna)
Björn Gustavsson-dvd´n (Mattias)
Ny supersnygg svart väska (Johan och Linda)

+ en massa annat smått och gott, känner mig sjukt bortskämd! (men så skämmer jag ju bort mina nära och kära också.. ;-))


Christmas 2008

Ojojoj, nu börjar det närma sig.. Sandra ska snart sätta sig i skolbänken igen! Dock inte på heltid, ska "bara" läsa Matematik B och naturkunskap B, men detta ska göras utover det vanliga knegandet. Hoppas det kommer att gå bra. Hursomhelst så är det Komvux-upprop den 14 januari.
Kurslitteraturen till naturkunskapen är beställd idag, on it´s way så att säga. Litteraturen vi ska ha till matten däremot, får vi inte reda på förrän vid kursstart... *suck* Vill ju ha allt klart nuuu! Måste shoppa lite block och pennor o grejor me, ujuj, känns som om man ska börja första klass igen! :-)
Ska ha schemaläggning på jobbet på tidsag, hoppas på att kunna matcha shemat med lektionerna, så man slipper missa så mycket jobb...

På tal om att missa jobb förresten, gissa vem som varit sjuk sedan julaftonseftermiddagen? Moi såklart, förkyld, febrig och alldeles ynklig... Usch, usch, detta innebar en helg hemma från jobbet, vilket i sin tur kommer resultera i mindre pengar nästa månad.... Bryr jag mig? Inte nämnvärt, var faktiskt rätt skönt att vara hemma och snora lite, är ju nästan aldrig borta från jobbet.

Jul då? Suuupermysigt! Åkte till Johans päron i Gamleby på förmiddagen, och åt grötfrukost där. Fika och julklappsutdelning innan det var dags att åka tillbaka till Westbay igen, för att fira med min familj. Där blev det traditionellt julbord och glögg, en liten titt på Lindas bebismage (sjukt mysigt!), Kalle Anka, massa mys och julklappsutdelning även där. :-) Eftersom febern och förkylningen slog till blev det en rätt tidig kväll, åkte hem runt 21 efter att ha spelat "Med andra ord", kröp ner hos kissarna som varit ensamma hela dagen. En superhärlig dag helt enkelt!


Underbara helg!

Efter en lååång dag på jobbet (visserligen bara 8-16, men den kändes mycket längre), bev det klippning, färgning och ögonbrynsplockning hos mormor. Efter det en liten fika hos päronen och sedan hämtning av paket med hemliga klappar i. *hämtar andan* 
Ikväll har jag kollat in Bonde söker fru (Hur i h*e kan söta Emma falla för ett sånt pervo som Magnus?), slagit in klappar, kokat tomtegröt och griljerat julskinka. Hewwegud vad glad Johan kommer bli när han kommer hem, ibland är jag allt en riktigt duktig hemmafru! hahaha :-)
                                                                               

Är fortfarande inte trött, tror att min brist på träning denna vecka ger mig grymt mycket överenergi... Ska råda bot på det med ett styrkepass imorgon förmiddag, och på söndag bir det spinning - julpass. Ska bli superkuol, bara massa upphottad julmusik under passet. Dessutom är instruktören grymt bra på att peppa. *heja Ullis!*

Nu ska jag hoppa i säng, läsa min bok och bara mysa tills Johan kommer hem. (Lyllo honom som är ledig fr.o.m. ikväll t.o.m. 7 januari, avis tror ni?)

Grattinäran Sandra!

Ja, så var man då 24 år fyllda. Känns ingen större skillnad från igår, om jag ska vara ärlig. :-P
Mamsen ringde kl 8 imorse och sjöng vackert i luren. *älskade mami* 
Efter det fick jag paket av fina sambon, med sötaste lilla rosa kameran i! 

 

Nu kan jag alltså äntligen fota igen! Min förra kamera var en sån med vanliga batterier i, vilket gjorde att man kunde ta typ 10 bilder, sen var batteriet slut.. :-P Nu ska det bara köpas ett litet fodral till den nya pärlan, så den inte blir repig. 
Nu sitter jag här alldeles ensam (på min födelsedag... wtf?) eftersom Johan jobbar kväll. Får gosa till det ikväll när han kommer hem istället. ;-) 
Ska hem till päronen och käka lite sen framåt halvfem, och vid sjusnåret kommer mina flickor på besök. Ska bli mysigt! Ordentligt firande blir det på lördag, när brorsan, Sanna och Henke kommit hem, då blir det middag hos mina päron, med svärföräldrar och allt!

Nä, nu ska jag återigen ringa Discshop, och försöka lösa problemen som upstått med deras leverans.. Jag blir sjukt irriterad...

Pussen

Vi hade iallafall tur med vädret...

Uppföljaren till den sjuka filmen från 1980 går ju som ni kanske vet på bio just nu. Den ville Johan gå och se.
Problemet var bara att jag inte ens sett den första filmen ännu, så det beslutade vi oss för att göra igår kväll efter hemkomsten från jobbet. Sicken galet stressande film! Pappan i rullen är ju helt sanslös! Hade nästan hjärtklappning när eftertexten började rulla. Hahaha! Otäck röst har han också, påminde mig om pappan i Stephens Kings "The Shining".  Hursomhelst, filmen hade sina poänger, men måste ändå påstå att den är överskattad...

Så är det förresten alltid med mig, de klassiska filmerna som alla har sett och alla kan referera till, har jag inte sett! Det måste vara någon sorts perceptionsstörning... Vem har inte sett Göta Kanal tex? Scream? Braveheart? Detta är illa...


Natten går tunga fjät...

Ojojoj, nu var det längesen jag kladdade ner nånting här!

Har haft fullt upp med julklappsinköp, julpyssel, träning, och massa annat kul. I år ser jag fram emot julen galet mycket, ska bli supermysigt. Framför allt ska det bli skoj att träffa storebror och Linda, och få kika på den lilla bebismagen. Jag ska ju för hundan bli faster! :-)

Kalendern är fulltecknad ända fram till jul, rätt skönt faktiskt, i princip bara kul saker som ska göras.

Igår åt vi julmat för första gången i år, på Stadt tillsammans med Åsa och Niklas. Kvällen var supertrevlig, och maggen blev full. Drack en del rödvin, men nån nubbe blev det inte, är inte så förtust i det... :-P Har haft ont i magen hela natten efter käket, men det var det värt. :-) Fick se Västerviks lucia också förresten, i typ 5 sekunder, har aldrig sett ett luciatåg trava på så fort! haha

Ikväll är det jobb som gäller, ska snart packa ihop och ta järnhästen till Långrevet.. är inte sådär supersugen om jag ska vara ärlig. Kul kollega ikväll iallafall, alltid något. Är rätt frusen och seg, skulle hellre krypa upp i soffhörnet med en filt, glögg och nya Camilla Läckberg-boken jag fick av mamsen. 

Imorgon blir det också jobb, sen inhandla lite grejor så jag kan bjuda mina flickor på lite födelsedagsfika på måndag kväll. :-D Snart är man 24... fysinnes vad det går fort, vad har man egentligen gjort med sin tid?

Pusselismask!

RSS 2.0